Tájékoztatás

2024.05.29. 14:26

Továbbra is súlyos az állapota a vámospércsi baleset túlélőjének

Haon.hu

Ahogy arról portálunk kedden beszámolt, tragikus baleset történt Vámospércsnél, amelyben két autó volt érintett. A frontális karambol következtében a járművek teljesen összeroncsolódtak, ezekből három embert szabadítottak ki a tűzoltók. Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre közölte, hogy két idős személy a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életüket vesztették. Egy 30 év körüli férfit súlyos sérülésekkel légi úton szállítottak kórházba.

A balesetben ketten még a helyszínen életüket vesztették, míg egy harmadik személy súlyosan megsérült
A balesetben ketten még a helyszínen életüket vesztették, míg egy harmadik személy súlyosan megsérült
Forrás: Napló-archív

Szerdán az érintett állapotáról a Debreceni Egyetem M. Tóth Ildikó Sajtóközpontjánál érdeklődtünk. Portálunk megkeresésére az alábbi választ küldték: 

A 2024. május 28-án, a Vámospércs és Haláp között történt baleset helyszínéről a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Kenézy Gyula Campusára szállított beteg állapota súlyos, de stabil. A sérültet jelenleg a traumatológiai osztályon ápolják.

   A baleset helyszínén készült fotóink itt találhatók:

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában