Ügyeleti hírek

2024.07.19. 08:28

Villanyoszlopnak csapódott egy autó, gázcsövet sértett meg egy munkagép Hajdú-Biharban

A szokásosnál is több riasztást kaptak a hajdú-bihari tűzoltók. Balesetnél, tűznél és lehasadt ágaknál is intézkedniük kellett.

Haon.hu

Egyik riasztás érte a másikat

Forrás: Napló-archív

Hajdúnánás külterületén egy autó és egy teherautó ütközött össze. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat a baleset után a személyautó vezetőjét kórházba szállította.

Egy munkagép egy gázcsövet sértett meg csütörtök délelőtt Hajdúböszörményben, a Koppány utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy védősugárral biztosították a területet, amíg a gázszolgáltató szakemberei a csövet elszorították és a szivárgást megszüntették – számolt be róla ügyeleti összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Két autó ütközött össze a debreceni Vécsey utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat három embert kórházba szállított.

Villanyoszlopnak csapódott egy autó Debrecenben, a Mester utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

A balesetek mellett tüzet is oltottak

Vágástéri hulladék égett csütörtök délután, Debrecen-Bánk külterületén. A debreceni és a hajdúböszörményi hivatásos valamint a létavértesi önkormányzati tűzoltók munkáját a debreceni és a konyári önkéntes tűzoltók segítették. Az egységek kéziszerszámokkal és öt vízsugárral oltották el a körülbelül egy hektáros területet.

Hajdúszoboszlón, a Böszörményi utcában egy körbála égett. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Berettyóújfalu külterületén egy autó motortere gyulladt ki menet közben, a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókra volt szükség, akik két vízsugárral oltották el a lángokat.

Sok helyen törtek a fák

Favágás miatt riasztották a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat csütörtökön. Biharkeresztes közelében egy faág hasadt le és a forgalmat veszélyeztette. A tűzoltók kézi erővel és fűrésszel távolították el az ágat. Egy nagy szilfa egyik ága hasadt le Egyeken, a Vasút utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. Kerítésre dőlt egy fa Egyeken, a Pataki Kálmán utcában, a fa a gyalogos forgalmat veszélyeztette. Az egyeki önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. Kettéhasadt egy fa a debreceni Őrhegy utcában. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a fát kivágták. Később a Sumen utcában is dolgoztak a debreceni tűzoltók, mert több faág lehasadt. A Károli Gáspár utcában is faágat távolítottak el az egységek.

Egy faág egy villanyvezetékre lógott Hajdúnánáson, a Liget utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat. Bocskaikertben, a Homok utcában egy húsz méteres fa ágai egy épületre dőltek. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolították el az ágakat. Tiszacsegén, az Óvoda utcában egy nagyméretű fűzfaág lehasadt. Az egyeki egység dugólétrával és motoros fűrésszel avatkozott be.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában