Ügyeleti hírek

2024.07.22. 08:30

Balesetek és tüzek miatt szóltak a hajdú-bihari szirénák

Haon.hu

A motorost kórházba kellett szállítani

Forrás: Napló-archív

Két autó és egy motor ütközött össze vasárnap délelőtt Debrecenben, a Böszörményi út végében. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat a motorost kórházba szállította.

Egy motor gyulladt ki vasárnap Debrecenben, a Hatvan utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották a lángokat – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Fát vágtak a debreceni hivatásos tűzoltók a debreceni Völgy utcában vasárnap délután. A fa kettétört, a forgalmat veszélyeztette, ezért kellett kivágni azt. Vasárnap délután egy nyolcméteres faág hasadt le Balmazújvároson, a Batthyány utcában. A balmazújvárosi önkormányzati és önkéntes tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Ötezer négyzetméteren égett a gaz és az avar Hajdúsámsonban. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Fatuskó égett Debrecenben, a Diószegi út mellett, vasárnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Hajdúszoboszló közelében, a 4-es számú főút mellett a gaz égett, emiatt riasztották a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat. Az egység kéziszerszámokkal fékezte meg a tüzet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában