Sziréna

2024.07.22. 19:37

Akkorát durrant a lángoló derecskei ház, mint egy ágyú – fotókkal, videókkal

A szomszédok azonnal az ajtóhoz rohantak segíteni, amikor meglátták a füstöt. A derecskei tűz károsultja rokonokhoz költözött.

Haon.hu

Teljesen lakhatatlanná vált egy ház Hajdú-Biharban, miután az épület több helyiségében is felcsaptak a lángok hétfőn; az előszoba, a konyha, egy szoba, a fürdőszoba és a tető is teljes terjedelmében égett. A derecskei tűzhöz a debreceni és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltókat riasztották, ők közösen oltották el a lángokat. 

Derecskei tűz: lakhatatlanná vált az idős asszony háza
Derecskei tűz: lakhatatlanná vált az idős asszony háza
Forrás: Tóth Imre

Gázpalack is robbant a derecskei tűzben

A helyszínre a Tények stábja is kiment, a hétfői adásban arról beszéltek, hogy a szomszédok vették észre a tüzet. Egyikük azt sorolta, hogy gomolygó, lefelé szálló füstöt látott. Azonnal a bejárathoz rohantak, kopogtatták, verték az ajtót, és kiabáltak is, de senki nem jött ki. Később kiderült, az ott lakó idős nő nem volt otthon.

A tűzben egy gázpalack is felrobbant, amitől megijedtek a közelben lakók a hírműsor szerint. Egyikük azt mondta, akkora hangja volt, mint egy ágyúgolyónak. A ház lakhatatlanná vált, az asszony rokonokhoz költözött.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában