Mentőakció

2024.07.17. 11:04

Időben érkezett a segítség, percek alatt megtalálták az eltűnt hajdú-bihari férfit

Újabb sikeres mentőakciót tudhatnak maguk mögött a Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület tagjai. Az eltűnt férfi nyomára szinte pillanatokon belül rábukkantak.

Haon.hu

Egy fiatal férfinak veszett nyoma Hajdú-Biharban

Forrás: Napló-archív

Szerdán 5 óra 26 perckor kapott riasztást a Hajdú Speciális Kutató-Mentő Egyesület HBVM BTO kutyás egységétől, miszerint öngyilkossági szándékkal eltűnt egy 1988-as születésű férfi. Mint azt a közösségi oldalukon közzétett posztban írták, csapatuk felderítő, kutyás egysége azonnal megkezdte a vonulást a megadott hajdú-bihari helyszínre. 

A mentőegyesület tagjai a megérkezésük után gyors információgyűjtést végzett, amelyet követően 15 percen belül, a rendőrökkel közösen épségben megtalálták az eltűnt férfit

– olvasható a bejegyzésben. Hozzátették, ez az eset is rávilágít arra, hogy ilyen helyzetben mennyire fontos az idő.

Az elmúlt két hét alatt ráadásul ez volt az egység hatodik riasztása eltűnt személy miatt. Kiemelték, a hat személyből hármat - köztük egy mikepércsi édesanyát - élve találtak meg, míg a másik három esetben már nem tudták az életüket megmenteni. 

Bárki kerülhet olyan krízishelyzetbe, amelyet külső segítséggel tud átvészelni. Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévőknek fenntartott, ingyenesen hívható 06 80 820 111-es telefonszámot!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában