Ügyeleti hírek

2024.09.14. 09:53

Melléképület lángolt Debrecenben, gázpalackok is voltak benne

Tűzesetekhez és balesetekhez is riasztották vármegyei tűzoltókat pénteken.

Haon.hu

Egy melléképület égett teljes terjedelmében péntek délután Debrecenben, a Medok utcában – tudatta portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint írják, a debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a lángokat és ezzel egy időben három gázpalackot is kivittek az épületből.

Tűzhöz és balesetekhez is riasztották vármegyei tűzoltókat pénteken
Tűzesetekhez és balesetekhez is riasztották vármegyei tűzoltókat pénteken.
Forrás:  Illusztráció / Napló-archív

Péntek este két autó ütközött össze Debrecenben, a Böszörményi úton. Az ütközés után az egyik autó egy fának csapódott. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Sáránd közelében, a 47-es számú főúton egy autó a tetejére borult. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállították.

Két elektromos roller égett és füstölt Hajdúböszörményben, a Thököly Imre utcában. A  hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezésére az ott lakók kézi tűzoltókészülékkel eloltották a tüzet, a tűzoltók az utómunkálatokat végezték el.

Faágat vágtak le a debreceni hivatásos tűzoltók pénteken Debrecenben, az Erzsébet utcában. Az egység láncfűrésszel dolgozott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában