Tragédia

21 órája

Szeretett bajtársukat gyászolják a hajdúnánási mentők

Szörnyű veszteségről számolt be péntek délelőtt az Országos Mentőszolgálat. Elhunyt bajtársukat, Majoros István Csabát gyászolják a Hajdúnánási Mentőállomás dolgozói.

Haon.hu

„Szeptemberben hirtelen rosszullét miatt került kórházba, majd a magas szintű, intenzív ellátás ellenére október 15-én Majoros bajtárs elhunyt” – olvasható a megrázó hír az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán. Mint az a bejegyzésből kiderült, Majoros István Csaba 2005. július 1-én csatlakozott az Országos Mentőszolgálat bajtársi közösségéhez, a Hajdúnánási Mentőállomáson kezdte meg gépkocsivezetői szolgálatát. Az elmúlt években mentőápolói, majd mentőtechnikusi képesítést szerzett. 

Majoros István Csabát gyászolják a hajdúnánási mentők
Majoros István Csabát gyászolják a hajdúnánási mentők
Forrás: Facebook / Országos Mentőszolgálat

A COVID-19 járvány aktív időszakában mintavételezési többletfeladatot látott el, melyben a kezdetektől és kitartóan helytállt. Munkájában precíz, kitartásában példaértékű bajtársat ismerhettek meg benne a kollégái. Mint kiemelték, a betegellátás során szakmai felkészültsége és elhivatottsága számtalan alkalommal hozzájárult a betegek magas szintű, eredményes ellátásához.  

Bajtársai számíthattak rá, a mentőállomás közösségi programjaiban mindig aktívan részt vett. Szabadidejében pedig versenyszerűen hódolt második nagy szenvedélyének, az asztalitenisznek. A családnak és a hajdúnánási bajtársaknak őszinte részvétünk, az életmentő emlékét őrizzük! Nyugodj békében, Majoros bajtárs!

– zárul a bejegyzés.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában