Országos verseny

1 órája

Országos versenyen mutatták meg, hogy nem csak életmentésben ügyesek a tűzoltóink

137 versenyző cserélte le az egyenruhát és húzott futócipőt a Debrecenben megrendezett BM OKF Országos Atlétikai Bajnokságon.

Haon.hu

Forrás: katasztrófavédelem

137 versenyző cserélte október 17-én sportruhára az egyenruháját és futócipőre a bakancsát, hogy rajthoz álljon a Debrecenben megrendezett BM OKF Országos Atlétikai Bajnokságon. Idén tizenkét csapat mérte össze erejét a viadalon, amely igazi futóidőben zajlott. Pintér Antal Tamás tűzoltó ezredes, a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója az eseményt megnyitó szavaival hatásosan motiválta a résztvevőket, hiszen ő maga is eredményes atlétikai múlttal büszkélkedhet olvasható a hajdú-bihari katasztrófavédelem weboldalán.

137 tűzoltó cserélte október 17-én sportruhára az egyenruháját
137 tűzoltó cserélte október 17-én sportruhára az egyenruháját
Forrás: katasztrófavédelem

A debreceni atlétikapályán a női és férfi versenyzők hat számban mérték össze erejüket: 100, 400 és 1500 méteres síkfutásban, távolugrásban, súlylökésben és gránáthajításban. A legizgalmasabb versenyt a két váltó hozta: a férfiak 4x400, míg a nők 4x200 métert futottak.

A díjakat a vármegyei vezetők mellett Ördög István tű. ezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Oktatási Főosztály és Katasztrófavédelmi Vizsgaközpont főosztályvezetője adta át.

Eredmények:

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság: 632 pont

Csongrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság: 597 pont

Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság: 517 pont

Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság: 398 pont

Katasztrófavédelmi Oktatási Központ: 354 pont

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában