Helyi közélet

2007.11.08. 10:53

Páratlan szülinap: 9 éves a Tipp

<p>Debrecen - Kilenc évvel ezelőtt, 1998. november 7-én jelent meg az első Tipp újság 16 oldalon, többnyire fekete-fehér képekkel és javarészt üzleti hírekkel.</p>

A megfakult lap rögtön a 2. oldalon Debrecen életében sorsdöntő eseményről számol be: Kósa Lajossal az élen ekkor tett esküt az új képviselőtestület – a frizuradivatot és az öltözködési trendet alapul véve polgármesterünknek csak használt az idő, ahogy az 5. oldalon feszítő Barabás Zoltán vállalkozónak is. És természetesen a Tippnek is.

Nagyobb terjedelmű, érdekes témákat feldolgozó, nagyrendezvényeket támogató, elvitathatatlan kereskedelmi presztízzsel bíró lett a város népszerű, ingyenes hetilapja.

40 oldal

A születésnap alkalmából a Tipp munkatársai ajándékokat adtak át a 9-es számhoz kötődő játékok nyerteseinek, majd házi ünnepség keretében tortával ünnepeltek. Az olvasóknak hét végén a lap történetében első alkalommal 40 oldallal, exkluzív szerkesztőségi és hirdetési tartalommal kedveskednek.

-Bereczki-Csák Helga-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában