Helyi közélet

2007.12.30. 10:42

Mikor-hová az év utolsó napján?

<p>Debrecen – Terek közötti futóversennyel rajtol az év utolsó napjának programsorozata. Délben startpisztoly durranására indítja a Petőfi és a Kossuth tér közötti másfél kilométeres rohamot. &#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/mikor-hova-az-ev-utolso-napjan/cn/haon-news-hbn_01-20071230-092835"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Programajánló</B></A>&#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/pirotechnika-szilveszterre/cn/haon-news-hbn_01-20071227-0318315"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A rendőrség közleménye a pirotechnikáról [.pdf - 94KB]</B></A></p>

A szilveszteri programok zöme este hét órakor veszi kezdetét. A Nagytemplom előtt felállított színpadon a főtéri buli házigazdája, a Dockers Formáció várja a szórakozni vágyókat. A hazai és külföldi slágereket játszó zenekar után a Parno Graszt együttes hamisítatlan cigányzenéjére rophatjuk.

A népzenészeket a rock vonalának képviselői követik. A Sugarloaf Dér Henivel lép színpadra, majd Roy & Ádám adja elő legismertebb slágereit. Az éjféli köszöntő után az elmaradhatatlan tűzijátékkal lépünk át a 2008–as esztendőbe.

A hideg nem akadály

A mínuszokat kevésbé tűrők se lógassák az orrukat, hiszen az év utolsó estéjén nem csupán a városközpontban szól a zene–bona. A Lovardában az Abrakazabra és a Megasztárból már jól ismert Tóth Vera szórakoztatja közönségét. A Csapókerti Közösségi ház szilveszteri bálja ugyancsak este héttől várja a szórakozni vágyókat. Józsán a Zenetheátrum énekesei, az Inkognitó Show Tánc csoport és a Sinai Band búcsúztatja az óévet.

Szilveszteri futóverseny a belvárosban

Délben kezdődnek a programok a főtéren az óév-búcsúztató második napján. A hagyományos szilveszteri futóverseny a Petőfi tértől a Kossuth térig tart.

Nevezés 11 órától a Hatvani István Kollégiumban (Petőfi tér 8).

A teljesítendő táv körülbelül 1,5 kilométer. A legjobbak az élmény mellett értékes ajándékokkal is gazdagodhatnak.

  • Szilveszteri receptek
  • Kürtőskalács illata csábítja a korzózókat
  • Jubileumi szuperkoncertet ad a Bikini
  • Szilveszteri buli Debrecen Főterén

  • Szilveszteri futóverseny a belvárosban
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában