Helyi közélet

2012.10.08. 17:01

Valakik figyelnek valamit a Sámsoni úton

Olvasónk jelezte, hogy a Sámsoni úton, a buszforduló utáni területet nemrégiben balesetveszélyes módon kerítették körbe, majd egy tábla is kikerült a sorompóval ellátott bejárathoz, miszerint a Magyar Honvédség figyeli a területet.

Olvasónk jelezte, hogy a Sámsoni úton, a buszforduló utáni területet nemrégiben balesetveszélyes módon kerítették körbe, majd egy tábla is kikerült a sorompóval ellátott bejárathoz, miszerint a Magyar Honvédség figyeli a területet.Olvasónk panasza leginkább arra irányult, hogy bár körbekerítették a területet, ennek ellenére szép számmal motoroznak továbbra is ott, méghozzá rendszeresen.

- Ami igazán bosszantó, hogy ehhez szabálytalanul, és ugyancsak balesetveszély módon valaki bejárót épített, a főútról kitáblázatlanul, a majd kétméteres vízelvezető árkot betemetve - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott levélben. Kilátogatva a helyszínre jól látható, hogy az említett területen motorosok alakítottak ki maguknak egy pályát, ezt azonban megelégelhette a terület tulajdonosa, aki sorompóval zárta le a bejáratot.

A nyomaték kedvéért egy tábla is kikerült, miszerint a Magyar Honvédség figyeli a területet, a belépés pedig szigorúan tilos. Egyelőre nem sikerült kiderítenünk, hogy valóban a honvédség érdekeltségébe tartozik-e a terület, s miért volt szükség a körbezárásra, de amennyiben további fejlemények lesznek az ügyben, azokat természetesen közöljük.

-HAON-

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában