Helyi közélet

2013.03.28. 15:47

Pályaépítésnek jó, az utasnak kevésbé

Debrecen - Keddtől teljesen lezárják a forgalom elől a Dózsa György és Nádor utcákat.

Debrecen - Keddtől teljesen lezárják a forgalom elől a Dózsa György és Nádor utcákat.A 2-es villamos nyomvonalán a Dózsa György és a Nádor utca egyik oldalán már a vágányépítési munkákat végzik, a túloldalon pedig keddtől a burkolatfeltöréssel kezdik az ottani munkálatokat, amihez teljes egészében le kell zárniuk az utat - mondta el a helyszínen tartott csütörtöki tájékoztatón Sztermen Péter, az ATK Konzorcium Kft. ügyvezetője.

Ez az állapot a tervek szerint május végéig tart majd, azt követően az egyik oldalon feloldják az útzárat. Az út teljes szélességében június végétől indulhat meg a forgalom a Dózsa György és Nádor utcákon. Bár a környéken lakóknak ez addig komoly akadályoztatást jelent, de biztosítják a bejutásukat az ingatlanjaikhoz - tette hozzá.

Nagy Attila, a DKV Zrt. vezérigazgatója megismételte a már korábban is bejelentett változásokat a lezárás miatt: eszerint keddtől terelőúton közlekednek az ottani autóbuszok, azaz a 12-es, a 15-ös és 15Y-os, a 23-as, a 31-es, valamint a 32-es jelű. Ez azt is jelenti, hogy menetrendben az eredeti útvonalra eső megállóhelyeken is lesznek eltérések az eddigi időpontoktól. A változásokról érdemes a DKV internetes honlapjáról tájékozódni - mondta a vezérigazgató.

HBN-ÉP

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában