Helyi közélet

2013.07.01. 07:37

Nézőpont - Elgázosítva

<em>Az újságból is „ömlik" a gáz, de hiába. A gázzal főző, fürdő, fűtő lakos mégis bizonytalan, mit tegyen! Az 1981 előtt szerelt rendszereket év végégig felül kell vizsgáltatni, s az eddigi hírek alapján nincs olyan, amire ne kellene 10 vagy 100 ezreket költeni. Ellenkező esetben kizárják a szolgáltatásból</em>. <strong>Szabó Katalin írása</strong>.

Az újságból is „ömlik" a gáz, de hiába. A gázzal főző, fürdő, fűtő lakos mégis bizonytalan, mit tegyen! Az 1981 előtt szerelt rendszereket év végégig felül kell vizsgáltatni, s az eddigi hírek alapján nincs olyan, amire ne kellene 10 vagy 100 ezreket költeni. Ellenkező esetben kizárják a szolgáltatásból. Szabó Katalin írása.

A törvényt még a szocik hozták, a rendeletet a Fidesz alkotta, s bizonyára mindegyik csúcsra járt, mert a Jobbik nem talál ezekben kivetni valót. (Ki hallott már ilyet?!) Ezzel egyidőben a Fidesz a pofátlanul sok pénzért dolgozó szerelőket és a rendszerek felújításából hasznot húzó Tigázt szidja, a szocik emezeket, mert elcseszték a végrehajtási rendeletet, a Jobbik pedig most azt mondja: maradjon minden így, csak vállalja át az összes költséget az állam. Közben társasházakban is sorra zárják el a vezetéket, mondván, valahol „szivárog".

Ha minden így marad, ősszel őrjöngő tömegek rohanják meg a parlamentet, veszítenek politikusok, Tigázosok, szerelők, lakosok.

De nem marad így! Ahogy Pósán László már kezdeményezte, bizonyára kitolják majd a határidőt, lesz részletfizetés, vagy jobb megoldás. Csak még játszanak kicsit az idegeinkkel – míg szívrohamot kapnak néhányan a hírtől, hogy szét kell verni a lakást és fizetni vagy százezret! De Uraim...!

- Szabó Katalin -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában