Helyi közélet

2013.10.04. 14:35

Ha látni szeretné a pénzét a gazda

Budapest - A támogatás utalásához ellenőrizni kell az ügyfél-nyilvántartási adatokat!

Budapest - A támogatás utalásához ellenőrizni kell az ügyfél-nyilvántartási adatokat!

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) felhívja az egységes területalapú támogatást igénylő gazdák figyelmét arra, hogy az előlegfizetés zökkenőmentes utalása érdekében szükséges ellenőrizni a hivatal számára megadott minden elérhetőséget, különös tekintettel az e-mail címre valamint a belföldi fizetési számlaszám érvényességre.

Nyomtatványon

Az ügyfél-nyilvántartási rendszerbe bejelentett adatokban bekövetkezett változásokat a természetes személyeknek (őstermelőknek, egyéni vállalkozóknak) a G1010-01 jelű „Nyilvántartásba vétel, vagy nyilvántartásba vett adatok módosítása iránti kérelem – természetes személyek számára” elnevezésű, míg nem természetes személyeknek (gazdasági társaságok, egyéb szervezetek) a G1020-01 jelű „Nyilvántartásba vétel, vagy nyilvántartásba vett adatok módosítása iránti kérelem – nem természetes személyek számára” elnevezésű nyomtatványon lehet megtenni. A nyomtatványok elérhetőek a www.mvh.gov.hu honlapon.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában