Helyi közélet

2014.01.20. 14:10

Betontömb az úton

Debrecen - Ismeretlen személy Debrecenben lerakott egy betontömböt az útra, amellyel veszélyeztette az arra közlekedőket.

Debrecen - Ismeretlen személy Debrecenben lerakott egy betontömböt az útra, amellyel veszélyeztette az arra közlekedőket.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 09010/214/2014. bűnügyi számon eljárást folytat közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint, 2014. január 9-én 0 óra körüli időben, Debrecenben, a Rakovszky utcán, a Benedek tér felől Árpád tér irányába haladó forgalmi sávban ismeretlen személy lerakott egy betondarabot, amellyel veszélyeztette az arra közlekedőket.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri azt a személyt, illetve azokat akik a látták a cselekményt vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek, hogy jelentkezzenek – személyesen – a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám) vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 52/ 457-040 számon, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában