Helyi közélet

2014.01.30. 15:02

Küldjön hírt! - Újraindult a szemétlerakás

Debrecen - <em>A képek magukért beszélnek, mosdókagyló, kartondoboz, mosószeres flakon, újra kezdődik a szemét lerakása</em> - írja olvasónk.

Debrecen - A képek magukért beszélnek, mosdókagyló, kartondoboz, mosószeres flakon, újra kezdődik a szemét lerakása - írja olvasónk.

Vajon akik idehordják, azok mennyire örülnének annak, ha előttük dísztelenkedne e szelektív hulladékgyűjtő sziget, és más is odahordaná a szemetét? Valószínűleg fel lenne háborodva. De sajnos mielőtt cselekszik, nem gondol bele, hogy ha ő a Jerikó 6. számban lakna, és kinéz az ablakon, majd kilép a házból, egy szemétkupacot lát. Biztosan örülne neki.

Én, és szerintem akik itt laknak, nem repesnek az örömtől, hogy újra gondoskodnak az emberek a szemétről a házunk előtti részen.

Fotók: olvasónktól


Küldjön hírt! – Nem hiányolják a szigetet

Debrecen – A 2014.01.13. “Visszahozzák, csak türelem!” című cikkhez szeretnék hozzászólni. Szerintem a házban lakók többsége örül annak, hogy eltűnt az előttük lévő szelektív hulladékgyűjtő sziget.


Visszahozzák, csak türelem!

Debrecen – Átmeneti időre, csatornázási munkálatok miatt szállították el az AKSD Kft. munkatársai a Jerikó utca 6. szám előtti „szelektív szigetet”, ugyanis az ürítő kocsi nem tudta megközelíteni azt – mondta el érdeklődésünkre a szolgáltató HR és PR munkatársa.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában