Helyi közélet

2014.07.08. 10:07

Zsarutábor

Püspökladány - A Püspökladányi Rendőrkapitányság munkatársainak jóvoltából a gyerekek megismerkedhettek a rendőrök munkájával.

Püspökladány - A Püspökladányi Rendőrkapitányság munkatársainak jóvoltából a gyerekek megismerkedhettek a rendőrök munkájával.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság munkatársai 2014. június 30. és július 4. között részt vettek a „Tiéd a város, te vigyázz rá! – ifjúsági közösségi program a biztonságos Püspökladányért” című pályázati program keretében szervezett nyári táborban.

A programon püspökladányi általános iskolák felső tagozatos diákjai vettek részt.

Az öt nap során a gyermekek megismerkedhettek a rendőrség szervezeti felépítésével, munkájával, a rendőrök kényszerítő eszközeivel és bepillantást nyerhettek a bűnügyi, a közlekedésrendészeti, a közrendvédelmi feladatot ellátó hivatásosok mindennapjaiba. A diákok találkozhattak a társszervek helyi képviselőivel és munkájukat is megismerhették, valamint játékos vetélkedőkön is részt vehettek. A tábort végig kísérte a versengés, mely során a megszerzett ismereteikről adhattak számot a tinédzserek. A tábor utolsó napján a diákok emléklapot, valamint egyéb ajándékok mellett a Hajdú-Bihar Megyei Baleset-megelőzési Bizottság által biztosított, láthatóságot segítő eszközöket – lámpákat, fényvisszaverő matricákat, karkötőket, láthatósági mellényeket – és a KRESZ tanulást segítő kiadványokat vehettek át.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában