Helyi közélet

2014.10.02. 12:02

Közös ellenőrzésbe fogtak Hajdúböszörményben

Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi rendőrök és polgárőrök közösen végeztek közúti, valamint külterületi ellenőrzéseket a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság illetékességi területén.

Hajdúböszörmény - A hajdúböszörményi rendőrök és polgárőrök közösen végeztek közúti, valamint külterületi ellenőrzéseket a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság illetékességi területén.A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság munkatársai 2014 szeptemberében több alkalommal is közúti ellenőrzéseket végeztek a személyi sérüléses balesetek megelőzése, azok súlyossági fokának csökkentése érdekében. Az ellenőrzésekből – a már több éves kiváló munkakapcsolatból adódóan – a polgárőrök is kivették a részüket, akik több egymást követő napon is segítették a rendőrök munkáját.

A helyi polgárőrökkel közösen a rendőrök a tanyákon és mezőgazdasági területeken is járőröztek a fa- és terménylopások, az orvvadászat és más jogsértések megelőzése és felderítése érdekében.

- police.hu -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában