Helyi közélet

2014.11.22. 13:36

Lopott autóval ütközött, majd otthagyta a földúton

Nyírábrány - A gyanúsított egy homokmégyi tanyáról tulajdonította el e járművet. A Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség járőrei elfogták a férfit.

Nyírábrány - A gyanúsított egy homokmégyi tanyáról tulajdonította el e járművet. A Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség járőrei elfogták a férfit.

Nyírábrányban egy homokúton állította le és hagyta hátra vezetője azt a Suzukit 2014. november 21-én 21 óra 10 perckor, mellyel előzőleg az Ábrányi Kornél térnél lévő parkolóban nekitolatott egy ott leállított autónak. A rendőrök hamarosan elfogták és előállították a járművet vezető 19 éves férfit. A Nyírábárány Határőr és Szabadság utcát összekötő homokúton leállított Suzuki Samurai típusú jármű ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy a Kalocsai Rendőrkapitányság lopás miatt körözte.

A jármű vezetőjét a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei átadták a Vámospércsi Rendőrőrs nyomozóinak. Az elfogott és előállított nagyiváni férfit a rendőrök az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki, aki ennek során elmondta, hogy a rendszám nélküli járművet Homokmény településről tulajdonította el.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


Szóljon hozzá a Facebookon!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>

" data-width="450">


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában