Helyi közélet

2015.03.18. 12:29

Megkérdeztük: Ön követi-e a megújult M1-et?

Debrecen - Az általunk megkérdezett debreceni fiatalok közül szinte senki nem követi a megújult köztévé műsorait.

Debrecen - Az általunk megkérdezett debreceni fiatalok közül szinte senki nem követi a megújult köztévé műsorait.

– Nem nézek tévét, legtöbbször az interneten olvasok híreket, ezért nem követem a megújult M1-et, a nagyszüleimtől viszont azt hallottam, nem tetszik nekik a csatorna átalakulása – nyilatkozta a Naplónak Nagy Nikoletta.

Krivi Dóra ugyancsak a világhálóról tájékozódik. Mint mondta, azért nem néz tévét, mert az tele van reklámokkal.

– Korábban néztem az M1 műsorát, mert remek filmek voltak rajta és azokat nem szakították meg reklámokkal. A megújulása viszont szerintem csak egy BBC-utánzat, nem megfelelő szakemberekkel – válaszolta kérdésünkre Szakál Dóra.

Kosztyu István nem nézi a csatorna műsorát, de televíziót is ritkán néz. Megjegyezte, leginkább csak a dokumentumfilmeket követi figyelemmel a világ történéseiről pedig az interneten tájékozódik.

– Igyekszem minél kevesebbet nézni a tévét, de az M1 műsorát eddig se néztem és ezután sem fogom – fogalmazott Kiss Nikolett. Hozzátette, a neten szokott híreket olvasni.

Tóth Attila egyáltalán nem szokott televíziót nézni, ezért nem különösebben érinti a csatorna átalakulása. Ugyanakkor megjegyezte, a világhálón keresi az őt érdeklő híreket és onnan tájékozódik.

HBN | Fotó: Matey István

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában