Helyi közélet

2015.04.13. 10:52

Színházi változatok a férfi-nő kapcsolatra

Debrecen - Egy házaspár, két színész, öt rendező, öt jelenet és öt divattervező egy ötjelenetes angol komédiában.

Debrecen - Egy házaspár, két színész, öt rendező, öt jelenet és öt divattervező egy ötjelenetes angol komédiában.Verebes Linda és Pindroch Csaba egy világszerte nagy sikerrel játszott darabot mutat be a közönségnek április 30-án a Lovardában: a Mr. és Mrs. című kétszereplős komédia a férfi-nő kapcsolatot helyezi a középpontba.

A Verebes–Pindroch házaspár parádés előadását évek óta folyamatosan a színpadon tart az érdeklődés.

Különböző történetek

A darab öt különböző történetet mesél el, az elsőben Wendy és Jon újsághirdetés útján találkoznak, Wendy sajttal kedveskedik, Jon pedig tánccal. A másodikban a meleg Barrie szülinapján Janet, a titkárnője különleges ajándékkal készül, míg a harmadik jelenetben Toby harmadszor kíséri oltárhoz húgát, Angélát, miközben megered a nyelvük és elered az eső. A negyedik történetben a válófélben lévő Shelley és Bobby közös nyaraláson vesz még részt, talán utoljára, ami alatt nem fukarkodnak az egymást szapuló jelzőkkel és persze a koktélokkal sem. Az utolsó „felvonásban” Verebes Linda és Pindroch Csaba William és Diana kapcsolatát, egy színészházaspár idővel való vívódását tárja a közönség elé.

HBN–SZL

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában