Helyi közélet

2019.02.11. 20:01

360 fokos videó: lilába borult az égbolt

Debrecen - Jókívánságokkal segítették a beteg gyerekeket az óvodások.

Debrecen - Jókívánságokkal segítették a beteg gyerekeket az óvodások.

Ötödik alkalommal rendezte meg a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány a Hallják meg az égiek a kívánságainkat! című eseményt a betegek világnapja alkalmából az Egyetem téren, hétfőn délelőtt.

A megható rendezvényre a borult idő ellenére is sokan ellátogattak: csaknem öt óvoda 500 gyerkőce volt jelen. A kicsik cédulákra írták a jókívánságaikat a beteg társaiknak, majd ezeket rákötötték a lila lufikra. A visszaszámlálást követően az óvodások elengedték a sok száz lila lufit, amiket a szél repített az égiek felé a csupa-csupa őszinte jókívánságokkal.

- Hajdu Ágnes / Hírek 360 -


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában