kerek szám

2019.09.18. 14:38

A kilencvenedik születésnapján köszöntötték

Szeptember 13-án ünnepelték Kabai Istvánné Dömösi Mária 90. születésnapját a berettyóújfalui Fényes-házban.

Fotó: Kogyilláné H. Szófia

A jeles alkalmon a város nevében Bónácz János alpolgármester és Körtvélyesi Viktor jegyző, valamint az intézmény vezetője, Karalyos Krisztina is köszöntette a szépkorú hölgyet. A születésnaposnak a Szivárvány Óvoda ovisai előadással kedveskedtek, az otthon lakói pedig műsorral köszöntötték. A szolnoki születésű Marika néni 15 éve az intézmény lakója. A kilencven évesen is aktív néni jó fizikai és szellemi állapotnak örvend. A kilencedik X után is sokat főz és figyel külsejére. Az intézmény foglalkozásain mindig aktívan vesz részt.

Fotó: Kogyilláné H. Szófia

Marika néni 14 éves korában kezdte munkás éveit, először családoknál gyermekekre vigyázott, majd nyugdíjas évei előtt, majdcsak fél évszázadot a vízműnél töltött. A néni most is családi körben ünnepelte születésnapját, fia és unokái rendszeresen meglátogatják az otthonban. Kabai Istvánné Dömösi Mária kétszeres nagymama és dédunokája is van.

Kogyilláné H. Szófia

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában