debreceni frakcióülés

2021.06.18. 18:28

Felkészültek a következő félévre a képviselők

Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Fischer Zoltán

Mint ahogyan arról lapunk is beszámolt, kihelyezett ülést tartott a Fidesz–KDNP-frakciószövetség Debrecenben, mely pénteken ért véget. Orbán Viktor miniszterelnök szerda este hangsúlyozta, három veszély fenyegeti az országot: a népvándorlás, a járványok és Gyurcsány. A csütörtök délutánig tartó megbeszéléseket nem számítva a korábbi kihelyezett, többnapos frakcióüléseknél lazább, kötetlenebb volt frakciószövetség debreceni összejövetele – tudta meg a Napló. Forrásunk elmondta azt is, hogy egy megfeszített féléven vannak túl, amikor kevés idő jutott a képviselőknek a nem hivatalos, a munkával kevésbé összefüggő megbeszélésekre. Mindezt most pótolták, továbbá a kihelyezett frakcióülésbe iktatott szabadprogramok, kulturális események is segítették a felkészülést az év hátralévő részére, illetve a választási kampányra.

HBN

Kapcsolódó cikkek:

https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/fidesz-kdnp-frakcioules-elismertek-debrecen-fejlodeset-5377226/

https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/orban-viktor-harom-veszely-fenyegeti-az-orszagot-a-nepvandorlas-a-jarvanyok-es-gyurcsany-5374940/

https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-jovo-evi-koltsegvetes-volt-az-est-fokuszaban-5374772/

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában