Nagy felületű aszfaltozás

2021.08.09. 18:58

Útjavítások kezdődtek hétfőn a megyeszékhely több részén is

Ilyen például a Senyei-Oláh István utca korszerűsítésének beindítása is, amely miatt úton folyó munkákra, útszűkületre és ideiglenes forgalomkorlátozásra is számítaniuk kell az arra közlekedőknek.

Fotó: Kiss Annamarie

A munka várhatóan augusztus 16-ig tart. A debreceni polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint ugyancsak nagy felületű útjavítástól hangos immár a Pattantyús utca is, ahol szintén körültekintően kell haladni. A kivitelezés tervezett befejezési időpontja itt is augusztus 16-a. Mindehhez képest várhatóan már két nappal korábban megvalósul a harmadik nagy felületű útjavítás, mégpedig a Vezér utcán, egészen pontosan annak is a Károli Gáspár és Ormós Lajos utca közötti részén.

Mint megtudtuk, e fejlesztés miatt is célszerű a körültekintő közlekedés, hiszen ezen a helyen szint­úgy úton folyó munkákkal, útszűkülettel és ideiglenes forgalomkorlátozással járhatnak a burkolatjavítások.

Fotó: Kiss Annamarie

VA

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában