Jöhet a bővítés

2022.03.21. 14:44

Teljesen átalakítják a mikepércsi iskolát

Új emeletet is építenek – megvan a közbeszerzés nyertese.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Nettó 491,6 millió forintból a debreceni székhelyű Egberstone Kft. végezheti el a Hunyadi János Általános Iskola átalakítását Mikepércsen – derül ki a március 21-i Közbeszerzési Értesítőből. A nyertes ajánlattevő feladata lesz, hogy az iskola meglévő földszintjén a bejáratot, a lépcsőteret és vizesblokkot átalakítsa. Emellett át kell alakítania az első emeleten lévő lépcsőteret, a bejárat feletti teraszt és két tantermet is.

 

Ezen kívül a debreceni cégnek az épület teljes alapterületén egy új második emelet építése és mindhárom szintet érintő új személyfelvonó létesítése is feladata lesz, teljes körű, kulcsrakész kivitelben, a kapcsolódó közművekkel, környezetrendezéssel, a kiviteli tervben előirányzott műszaki paraméterekkel. Az összesen 842 négyzetméteren megvalósuló felújítás mellett az iskola előtti közút szélesítését és 19 darab parkoló kialakítását is meg kell oldani.

 

Az ajánlatkérő a BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. volt, a szerződést március 11-én kötötték.

 

GCS

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában