Közlekedés

2023.09.14. 09:30

„Három autó tört össze miattad!” – üzenték a Széchenyin zöldnél lefékező suzukisnak

Avagy mit ne csináljunk soha Debrecen egyik legforgalmasabb utcáján. De igazából semelyik utcában se.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Első és második olvasásra is egészen elképesztő közlekedési incidensről jelent meg bejegyzés szerda este a Debrecenben Hallottam nevű Facebook-csoportban. A sztori lényege tömören, hogy a posztoló előtt hirtelen, ráadásul a leírás szerint zöld lámpánál lefékezett egy suzukis a Széchenyi utcán, a Tisza István utca kereszteződésében. Az esetet sajnos nem úszták meg anyagi kár nélkül…

Így látta a pórul járt sofőr

Ahogy azt a bejegyzés szerzője írta, szerda este nagyjából 18.52-kor egy szürke/ezüst színű Suzuki a Széchenyi utcán a külső sávból betért elé a belső sávba, majd megállt, és mindezt pár méterre a kereszteződés előtt, zöld lámpánál tette, „mikor a forgalom normális tempóban haladt.” A posztot író sofőr szerint a suzukis az egyenesen haladó belső sávban, balra indexelve állt a zöld jelzés ellenére. A lámpa balra pirosat mutatott. 

Hirtelen kellett fékeznem mivel amint átjött meg is állt, annak ellenére, hogy addig a pillanatig teljesen normálisan tudtunk haladni a zöld hullámban. Egy pillanatig megörültem, hogy meg tudtam állni egyáltalán, majd belémcsapódtak hátulról! A hirtelen sokk után ráfeküdtem a dudára de zöld lett a lámpa, így ő szépen elhajtott, át a záró vonalon, mint aki jól végezte dolgát

– részletezi a pórul járt sofőr a posztban. „Ezúton szeretnék neked gratulálni ha ezt olvasod! 3 autó tört össze miattad!” – üzent az autós az ismeretlennek, hozzátéve: mivel a suzukis elnézte a sávot, és „lusta volt” menni egy kört, több KRESZ-szabályt is megszegett.

„Ebből a ma esti kis 1,5 órás after partyból kimaradtál, de a feljelentést nem fogod elkerülni” – nyomatékosította a bejegyzés írója.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában