Campus Fesztivál 2024

2024.07.23. 17:00

A CATL is ott lesz a Campus Fesztiválon

Zöldenergia-sziget és fergeteges koncertek. Ezekkel vár a CATL Debrecen az idei Campus Fesztiválon.

Haon.hu

A Zöldenergia-szigetet is megismerhetik a fesztiválozók

Forrás: CATL

Idén első alkalommal vesz részt a CATL Debrecen a debreceni Nagyerdőben immár 16. éve megrendezett Campus Fesztiválon, ami hazánk második legnépszerűbb könnyűzenei eseménye. A vállalat július 24. és 27. között három helyszínen kínál programokat és izgalmas aktivitásokat elsősorban azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet az innováció és a fenntarthatóság összefüggéseire – olvasható a vállalat közleményében. 

A CATL Debrecen fergeteges koncertek mellett egy zöldenergia-szigettel várja az idei Campus Fesztivál látogatóit. A Víztorony melletti színpadon több közkedvelt magyar és külföldi zenekar varázsol fergeteges hangulatot, míg a „CATL Green Energy Island” (Zöldenergia-sziget) oázisként várja a fesztiválozókat, ahol kényelmes napágyakon, árnyékos, zöld környezetben töltődhetnek fel a következő zenei élményre.

Feltöltődés a Campus Fesztiválon

A CATL Debrecen névadó szponzora a Campus Fesztivál ikonikus Víztorony színpadának, amit idén „CATL Lighthouse stage” színpad néven találnak meg a fesztiválozók. A színpad elnevezését a vállalat három, úgy nevezett „Lighthouse gyára” inspirálta, amelyeket a Világgazdasági Fórum az ipar 4.0 technológia bevezetésében és a fenntartható gyártásban elért kiemelkedő eredményeikért ismert el, és az úgy nevezett „Global Lighthouse Network” tagjává választott. A szimbolikus elnevezés azokra a kiváló vállalatokra utal, amelyek világítótoronyként utat és példát mutatnak a digitalizációra épülő, fenntartható gyártási technológiában.

A „CATL Lighthouse Stage” mellett a vállalat egy feltöltődésre tervezett zöldenergia-szigeten várja a pihenni vágyókat, ahol a relaxálás közben akár CATL-koktélt is kóstolhatnak.

A CATL Debrecen kiemelt figyelmet fordít a helyi közösségek és a kulturális élet támogatására, így fontosnak tartja, hogy aktívan részt vegyen a debreceni eseményeken. A CATL Debrecen idén májusban részt vett Magyarország legnagyobb autó- és járműipari seregszemléjén, a Debrecen Drive-on, augusztusban pedig a Cívisváros ikonikus rendezvény, a Virágkarneválon várja meglepetésekkel a látogatókat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában