Campus Fesztivál 2024

2024.07.29. 16:14

Taroltak a CATL Debrecen helyszíni aktivitásai a Campus Fesztiválon

Haon.hu

Idén is fergeteges koncertekkel várta látogatóit a július 24. és 27. között 16. alkalommal megrendezett Campus Fesztivál, hazánk második legnépszerűbb könnyűzenei fesztiválja. Hagyományosan a debreceni Nagyerdőben tartott rendezvényen összesen 19 színpad kínálatából válogathattak a fesztiválozók. A CATL Debrecen először támogatta a népszerű eseményt, egyszerre három helyszínen kínálva színes programokat a szórakozni és pihenni vágyóknak. A négynapos eseményen sok érdeklődőt vonzott a Víztorony melletti színpad, azaz a CATL Lighthouse Stage műsora és sokan ellátogattak a CATL Debrecen oázisként kialakított Zöldenergia-szigetére is – olvasható a vármegyeszékhelyen gyárat építő vállalat közleményében.

Még jengázni is lehetett a CATL-nél a Campus Fesztiválon
Még jengázni is lehetett a CATL-nél a Campus Fesztiválon
Forrás: CATL

A CATL színpadán olyan ismert zenekarok léptek fel, mint a Hiperkarma, a Kiscsillag, valamint a Szabó Balázs Bandája, de népszerűek voltak a Job Streeten kialakított stand programjai is. Több mint ezren próbálták ki a szerencsesüti-automatát és a villamosenergiát-termelő kerékpárt, és rengetegen vettek részt az óriásjenga-játékban is.

A vállalat folytatja a helyi rendezvények támogatását, hamarosan a Virágkarneválon találkozhatnak velük a debreceniek – írták még a közleményben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában