Campus Fesztivál 2024

2024.07.29. 15:40

Kiderült: ezért nem tudott fellépni Rita Ora a Campuson

A szombati nap sztárfellépője lett volna a brit énekesnő, de egészségügyi okok miatt le kellett mondania a koncertjét. Rita Ora még aznap, a közösségi oldalán osztott meg részleteket az okokról.

120 ezernél is többen buliztak idén a debreceni Campus Fesztiválon, amelyet a sok felejthetetlen élmény mellett sajnos egy rossz hír is emlékezetessé tett. A szombati nap sztárfellépője, Rita Ora ugyanis egészségügyi okok miatt lemondta az esti koncertjét, így a szervezőknek teljesen át kellett alakítaniuk a nagyszínpados menetrendet. A koszovói albán származású angol énekesnő már Budapesten volt, de rosszul lett, kórházba került, és állapota miatt nem léphetett fel a Nagyerdőn. Miklósvölgyi Péter, a Debreceni Campus Kft. ügyvezetője a Haon érdeklődésére még aznap elmondta, „komoly betegségről van szó, amivel nem lehet színpadra állni, sem utazni”, nemrég viszont új részletek derültek ki erről.

Rita Ora a 2021-es MTV Europe Music Awards-on, a Papp László Budapest Sportarénában
Rita Ora a 2021-es MTV Europe Music Awards-on, a Papp László Budapest Sportarénában
Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Rita Ora a közösségi oldalán árulta el, mi volt a gond

Az Index a Blikk nyomán arról írt, hogy Rita Ora még szombaton tett közzé a közösségi oldalán egy azóta már törölt bejegyzést, a benne lévő fotón pedig az énekesnő volt látható, amint a kórházi ágyon fekszik,

a poszthoz fűzött szövegből pedig kiderül, hogy egy vesekő okozta a rosszullétét.

Az énekesnő azt is közölte, hogy nagyon szomorú amiatt, hogy nem tudott fellépni a fesztiválon, valamint megköszönte a kórház személyzetének a türelmet és az ellátást.

Rita Ora időpontjában egyébként végül Rúzsa Magdi lépett fel a Campus Fesztivál nagyszínpadán.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában