Campus Fesztivál 2024

2024.07.29. 14:02

Olvasószemüveg és pontgyűjtőkártya is várja, hogy hazatérhessen a Campus Fesztivál után

Érdemes megnézni a listát, elvégre sok bosszúságtól menthet meg. A Campus Fesztivál szervezői részletes listát közöltek a talált tárgyakról.

Haon.hu

Vasárnap hajnalban ért véget az idei Campus Fesztivál, délelőtt az utolsó fesztiválozók is elhagyták a helyszínt, ami után meg is kezdődött a takarítás. Nem meglepő módon azonban nem csak eldobott papírokat vagy poharakat hagytak maguk mögött a fesztiválozók. A fesztivál szervezői hétfőn a közösségi oldalukon tettek közzé egy igen hosszú listát arról, hogy mi mindent találtak az elmúlt napok során a helyszínen. 

A nagy nyüzsgésben nem is csoda, ha elveszett néhány dolog, a talált tárgyak azonban még visszakerülhetnek a tulajdonoshoz
A nagy nyüzsgésben nem is csoda, ha elveszett néhány dolog, a talált tárgyak azonban még visszakerülhetnek a tulajdonoshoz
Forrás: Napló-archív

Talált tárgyak várják tulajdonosaikat

Személyazonosító igazolványt többen is elhagytak, volt, aki a jogosítványát is hiába kereste másnap, de lakcímkártyák és bankkártyák is maradtak szép számmal a Nagyerdőn. Telefonból viszonylag keveset találtak, kulcsokból és ékszerekből azonban már jóval több veszett el. 

Természetesen akadt néhány nem szokványos dolog is a talált tárgyak között, olvasószemüveg, kerékpáros digitális kilométerszámláló, országos bérlet és hűségkártya is várja jogos tulajdonosát. 

Mint kiemelték, a megtalált/leadott okmányokat a Kormányablakban (Debrecen, Piac u. 42-48.), a bankkártyákat a központi bankfiókokban tudják a tulajdonosok átvenni. Hozzátették, a talált tárgyak a Nagyerdei Víztoronyba kerülnek csütörtök 16 órától.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában