Campus Fesztivál 2024

2024.07.29. 11:43

Keresd magad! – Egy helyen minden fotónk a 2024-es Campus Fesztiválról

A bulinak ugyan már vége, elcsendesedett a fesztivál helyszíne, de a felejthetetlen emlékek örökre a résztvevőkkel maradnak. A Campus Fesztivál négy napja alatt a Hajdú Online kollégái igyekeztek mindent megörökíteni.

Haon.hu

A 16. Campus Fesztivál sikerét az is mutatja, hogy a négy nap során összesen több mint 121 ezer ember bulizott a hazai és a világhírű fellépők koncertjein, vagy vett részt a számtalan izgalmas program valamelyikén. Képek százai készültek, a legjobbakat galériába gyűjtöttük, ezeket pedig most egy csokorba szedtük.

A Campus Fesztivál idén is számtalan felejthetetlen élményt tartogatott
A Campus Fesztivál idén is számtalan felejthetetlen élményt tartogatott
Forrás: Napló-archív

Az első nap berobbant a buli

Már az első nap is izgalmasan alakult, hiszen az első fesztiválozók kapunyitás előtt a helyszínen voltak, hogy elfoglalhassák az átmeneti otthonukként szolgáló Nagyerdőt. A buli mellett ponthúzás is volt, a Pont Ott Partin is sokan részt vettek. 

Csütörtökön pezsdült fel a Campus Fesztiválon az élet

A második napon tovább pörgött a buli, a kedv egy másodpercre sem hagyott alább. Jobbnál jobb koncertek követték egymást, a hangulatra sem lehetett panasz. 

Pénteken sem hagyott alább a lendület

A harmadik napra már megfáradnak az emberek – legalábbis ezt gondolnák sokan, de a tapasztalat nem ezt mutatta. Koncertekből, látványos showból és felhőtlenül táncoló közönségből pedig ekkor sem volt hiány. 

A varázslat vasárnap hajnalban ért véget

Szombaton, vagyis a negyedik napon történt ugyan némi változás, hiszen Rita Ora betegség miatt nem tudott fellépni. Többen szomorúak voltak ugyan, de nem hagyták úrrá lenni a csalódottságot, a közönség még mindent beleadott abba, hogy az éjjel, egyben a fesztivál is fantasztikus koncertélményekkel érjen véget. 

Vasárnap délelőtt pedig az utolsó résztvevők is elhagyták a helyszínt. Fáradtan, kissé letörten, de egy biztos, a sátrak mellé az életre szóló élményeket is alaposan becsomagolták. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában