Közbeszerzés

2024.07.09. 15:11

Iskolabusz szállíthatja a Sámson környéki gyerekeket a Csapókertbe

Mintegy hetven gyermek iskolába járásáról kíván gondoskodni a tankerületi központ. Az iskolabusz szolgáltatóját közbeszerzési eljárásban választják ki.

Haon.hu

Az iskolabusz sok gyerek szállításáról gondoskodik majd a tervek szerint

Forrás: Illusztráció: MW-archív

A Csapókerti Általános Iskolába járó sámsonkerti és dombostanyai diákok szállítása kapcsán indított közbeszerzést a Debreceni Tankerületi Központ (DTK) a 2024/2025 tanévre vonatkozóan. A július 8-ai Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint a DTK, mint fenntartó a kötelező felvétellel érintett tanulók szállításáról szeretne gondoskodni.

A lakóhelyükről a Csapókerti Általános Iskolába való oda- és visszajutásának biztosítása érdekében kíván megrendelni buszos személyszállítási szolgáltatást a 2024/2025-ös tanév során. A tanulók oda-vissza szállítása napi egy fordulóban, 2 útvonalon történik. A majdani nyertes szolgáltató útvonalanként egy autóbuszt – járművezetővel – köteles biztosítani. A tanulólétszám a szerződés teljesítése alatt módosulhat, de a létszámváltozásnak a szállítási díjra kihatása nem lehet. A szállítást a szerződés időtartama alatt valamennyi iskolai tanítási napon biztosítani kell. 

Az egyik útvonal a Hajdúsámson – Hajdúsámson–Sámsonkert – Csapókerti Általános Iskola, Debrecen (reggeli és délutáni járat haza), itt a minimum férőhelyek száma 54 fő. A másik útvonal Dombostanya – Kelence utca – Debrecen, Mátyás Király utca – Csapókerti Általános Iskola, Debrecen (reggeli és délutáni járat haza), ez esetben legalább 21 férőhely kell.

A nyertes ajánlattevő a gépjármű esetleges meghibásodása esetén is köteles a szállításról gondoskodni. Az ajánlatokat július 15-ig várják.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában