Vendéglátás

2024.09.13. 12:12

Megtudtuk, mikor nyit a Pálma

Hamarosan újra látogatható lesz Debrecen egyik ikonikus vendéglátóhelye. A Pálma nyitásának dátumáról Boros József tulajdonos beszélt a Haonnak.

Haon.hu

Mint arról szeptember elején beszámoltunk, teljesen megújul a debreceni Pálma a Nagyerdő szélén. Akkor Boros József, az étterem tulajdonosa a Haonnak elmondta, az elmúlt időszakban tarthatatlan állapotok uralkodtak a vendéglátóhelyen, ezért döntött úgy, hogy hosszú idő után újra felkarolja az ikonikus helyet, melyet fia fog üzemeltetni, ő maga pedig a háttérből felügyeli a rendet. Megtudtuk: teljes felújítás várható, távozik a műfüves díszítés, a konyhai berendezések, a padlóburkolat, kicserélik a szellőzőrendszer csöveit és természetesen a bútorokat is. A bejárat felé vezető lépcsőt gránit borítja majd, illetve külső tetőszigetelést is kap az épület.

pálma, debrecen, nyitás, boros józsef
Kívül-belül megújul a Pálma: Boros József szeptember elején vezette körbe a Haont az épületben
Forrás:  Napló-archív

A felújítási munkálatok valamennyire elhúzódtak, korábban arról szóltak a hírek, hogy az augusztus 20-i héten megnyithat az étterem, ám akkorra még nem készült el minden. A Haon stábja is betekinthetett a nagy sürgés-forgásba, a benyomásainkról ebben a cikkben írtunk:

Ez a Pálma nyitásának pontos időpontja

A helyszíni riportunk idején még nem volt ismert, mikor végeznek a korszerűsítéssel, ám látva, napról napra egyre szebb arcát mutatja az épület, ismét felvettük a kapcsolatot Boros József tulajdonossal, lehet-e már tudni, mikor nyitnak. A debreceni vállalkozó  érdeklődésünkre elmondta, a megújult Pálma szeptember 17-én (kedden) délelőtt 11 órától fogadja a vendégeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában