Városkártya

9 órája

Ennyi volt: innentől csak így lehet ingyenesen utazni a DKV-n

November 1-jétől már csak Junior Debrecen Városkártyával utazhatnak ingyenesen a diákok. A DKV összegyűjtötte a legfontosabb információkat.

Haon.hu

A DKV Zrt. felhívja az utasok figyelmét, hogy a 6 és 14 év közötti gyermekek november 1-től már csak Junior Debrecen Városkártyával tudnak díjmentesen utazni. A kedvezményt a Debrecenben működő köznevelési intézményekben, óvodai, illetve tanulói jogviszonnyal rendelkezők vehetik igénybe – olvasható a társaság Facebook-oldalán.

A DKV járatain november 1-től már csak városkártyával lehet ingyenesen utazni a diákoknak
A DKV járatain november 1-től már csak városkártyával lehet ingyenesen utazni a diákoknak
Forrás: Napló-archív

A társaság kiemeli, az október 20-áig újonnan, illetve a már korábban regisztrált gyerekek is csak a Junior Városkártya felmutatásával utazhatnak díjmentesen a DKV járatain.

Hozzáteszik, hogy aki az adott hónap 20-áig regisztrál, az a következő hónaptól veheti igénybe a díjmentes utazást. Aki az adott hónap 21-e és 31-e között regisztrál, az nem a következő, hanem az azt követő hónap 1-jétől veheti igénybe a díjmentes közösségi közlekedést.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában