Nyeremény

2 órája

Wellnessutalvánnyal gazdagodtak a Napló Állásbörze nyereményjáték nyertesei

Megérte betérni! Átvették a Napló Állásbörze nyertesei a wellnessutalványokat.

Nagy Emese

Tizenegyedik alkalommal szervezte meg állásbörzéjét a Hajdú-bihari Napló szeptember 26-án a Kölcsey Központban. A régió egyik legnagyobb állásbörzéje 34 kiállítóval várta az álláskeresőket, váltani vágyókat, és azokat is, akik csak szeretnének jobban megismerkedni a helyi vállalatokkal, vagy szeretnék felmérni, jelenleg milyen pozíciók a legkeresettebbek a vármegyében. Mindemellett bárki díjmentesen készíttethetett portréfotót az önéletrajzához a Mediaworks pultja melletti fotósarokban. A Napló Állásbörze igazán színes volt: előadások gazdagították, többek között szó volt az iskolaszövetkezetekről és az állásinterjúra való felkészülésről is.

Kőszegi Ilona (kiállító) a Napló Állásbörze nyereményjáték egyik győztese
Kőszegi Ilona (kiállító) a Napló Állásbörze nyereményjáték egyik győztese
Forrás:  Czinege Melinda

Értékes nyereménnyel gazdagodtak a Napló Állásbörze játék nyertesei

A rendezvény ugyanakkor nemcsak az állást keresőknek vagy a munkaadóknak kedvezett. Az állásbörzére látogatók részt vehettek a Napló nyereményjátékán is egy regisztrációs lap kitöltésével. A játékban részt vevők között a Bordűr Wellness Hotelben eltölthető 2 főre szóló, 2 éjszakás utalványt sorsoltak ki. A kiállítók közül Kőszegi Ilona volt a legszerencsésebb, legalábbis a tekintetben, hogy nála landolt az egyik wellnessutalvány. Az egyik debreceni munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó céget képviselte, és a Haon érdeklődésére elmondta, a magyar munkavállalóknak próbálnak segíteni a partnereik által biztosított munkalehetőségekkel.

 – Tapasztalataim szerint a látogatók többnyire a fizikai, illetve az irodai munkákat keresték. Számunkra minden jelölt fontos, ezért megtettünk mindent annak érdekében, hogy a lehető legtöbb információval szolgáljunk számukra – fogalmazott Kőszegi Ilona. Hozzátette, egy állásbörzén azért jó részt venni, mert szerinte fontos, hogy a vállalatok mindenki számára szem előtt legyenek. – Egy ilyen rendezvényen a látogatók a legjobb lehetőséget keresik. Találkoztam olyan céggel, ahol évek óta gondolkodtak azon, részt vesznek a Napló Állásbörzén, ez volt számukra az első, és pozitív tapasztalatokkal gazdagodtak – tette hozzá Ilona, aki nagyon örült a nyereménynek.

Dobrán Gábor (álláskereső) is a Napló Állásbörze szerencsései közé tartozik
Dobrán Gábor (álláskereső) is a Napló Állásbörze szerencsései közé tartozik
Forrás:  Kiss Annamarie

Duplán nyertesnek érzi magát

Az álláskeresők közül Dobrán Gábor zsebelhette be a wellnessutalványt. Először alig hitte el, hogy ő nyert, nem gondolta, egy állásbörzén ilyen értékes ajándékkal gazdagodhat. 

Most először voltam ilyen rendezvényen, mindenképpen pozitívnak értékelem, és nemcsak azért, mert nyertem. Rengeteg munkáltató volt jelen, akik érdekes lehetőségeket kínáltak. Korábban bankban dolgoztam, de mégsem egy ehhez illő szakma fogott meg elsőnek. Korábban is érdekelt a katonaság, azonban ez az érzés a Napló Állásbörze után még inkább felerősödött bennem. A Magyar Honvédségnek is volt egy standja a rendezvényen, sokat beszélgettem ott az emberekkel, és úgy döntöttem, ha nem is főállásban, de tartalékos katonának szívesen elmennék. Kaptam sok információt, elérhetőséget, és valószínűnek tartom, hogy élni fogok vele

 – árulta el Gábor, aki a barátnőjével fog elmenni wellnessezni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában