Nemes gesztus

2 órája

Árvízkárok helyreállításában segít a Tankcsapda gitárosa

Az országot sújtó árvíz pusztítása után még mindig sok család és vállalkozás küzd a helyreállítással. Sidlovics Gábor, a Tankcsapda gitárosa kétkezi munkájával segítette barátai lovastanyájának helyreállítását, amit teljesen letarolt az árvíz.

Haon.hu

Bár az árvíz már levonult, a pusztítása után még mindig nagyon sok család bajban van, próbálják kőkemény munkával helyrehozni a károkat. A Tankcsapda sztárja kétkezi munkáját ajánlotta fel barátainak, akiknek lovas tanyáját letarolta a hatalmas vízmennyiség. Az árvíz maga is hatalmas károkat okozott országszerte, de az áradás után visszamaradt sár és iszap tovább rongálja a még megmaradt épületeket, bútorokat, háztartási eszközöket és kisvállalkozásokat, amiket a víz már amúgy is jelentősen károsított. A Tankcsapda tagjai közül Sidlovics Gábor bár közvetlenül nem érintett dunai árvízben, de barátainak lovastanyáját teljesen átrendezte a pusztító víztömeg. A népszerű zenész azonnal felajánlotta segítségét – olvasható a Ripost cikkében.

A Tankcsapda gitárosa, Sidlovics Gábor azonnal felajánlotta segítségét barátainak
A Tankcsapda gitárosa, Sidlovics Gábor azonnal felajánlotta segítségét barátainak 
Forrás: Napló-archív

A Tankcsapda sztárja az árvíz okozta károk enyhítésében segít

Országszerte mai napig zajlik az árvíz okozta károk enyhítése, rengeteg család, vállalkozás került hatalmas bajba. A Tankcsapda zenészének barátai is nagyon pórul jártak, lovastanyájukat szinte teljesen letarolta az áradás. Sidi nem tétlenkedett, kétkezi munkáját ajánlotta fel, hogy segítsen a helyreállításban, amiről egy videót is megosztott.

Pár éve ismerkedtem meg két nagyon kedves emberrel Rolival és Ritával

 – írta Instagram-posztjában a debreceni rockbanda gitárosa, majd hozzátette:

Egy fantasztikus lovasfarmot üzemeltetnek a Halápi Ranch-et. Táborokkal, gyerekeknek, felnőtteknek, oktatás, lovas fotózás, de full true és autentik az egész, nem a rongyrázós féle

Az árvíz végigsöpört a farmon, és mondanom sem kell milyen szinten átrendezte, lényegében pár sorban le sem írható. Ma is helyrehozó munkálatok voltak, viszont ami példaértékű, az egyrészt a csapatmunka, ami páratlan volt, másrészről pedig Roli és Rita, akik végig egy szó panasz nélkül, fáradtan, kimerülve, de pozitívan, nevetve, »ha már ez van akkor ezt kell megoldani, gyerünk« attitűddel álltak az egészhez! Eszembe jutott ma többször is, milyen kiborulásokat tudunk rendezni tized ekkora problémáktól, mint ez volt nekik, és hogy mennyivel jobban tudna működni a kis világunk, ha ezzel a szemlélettel állnánk a nehezebb szituációkhoz. Rita! Roli! Példaképek vagytok! – írta a posztban.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában