Rock&Roll!

2024.07.05. 20:35

AC/DC slágerek is felcsendülnek a hétvégén Debrecenben

Visszatér a RockTorony – ismét a rockzene egyetemes ikonjaitól lesz hangos a Nagyerdő. Kurt Cobain és Bon Scott szelleme is megelevenedik Debrecenben.

Haon.hu

A nyári időszakban már megszokhattuk, hogy egymást érik a koncertek, a zenés események, valamint a bulik Debrecenben. A nyár első heteitől kezdve hétről hétre más és más előadók töltik meg a színpadokat, ezzel is egyfajta löketet adva a hamarosan érkező Campus Fesztiválnak. Bár a város zenei életében számos műfajjal találkozhatunk, július 5 és 6 között a főszerepet egyértelműen a rock and roll tölti majd be, hiszen idén is visszatér a RockTorony, ismét slágerektől és egyetemes rockballadáktól lesz hangos a Nagyerdő.

A kétnapos rendezvény során a Nirvana, a Guns N' Roses, a KISS, valamint az AC/DC slágerei is felcsendülnek majd.

Debreceni zenészek a színpadon

Pénteken a debreceni Evermind zenekar tagjai Curt Cobain és a féktelen Nirvana energiáit szabadítják majd el, míg szombaton a DC/79 formációban Szedlják János és zenésztársai Bon Scott legnagyobb slágereivel és hamisítatlan Rock&Roll életérzéssel zárják majd a koncertek sorát.

Szedlják János "Róka", a DC/79 zenekar frontembere korábban relikviák egész sorát mutatta meg a Napló hasábjain
Szedlják János "Róka", a DC/79 zenekar frontembere korábban relikviák egész sorát mutatta meg a Napló hasábjain
Forrás: Napló-archív

A különleges életutat bejárt énekes korábban podcast stúdiónk vendége is volt, ahol kendőzetlenül beszélt amerikai életéről, turnéjairól, miként fogadták fiatalkorában az AC/DC legendás énekesére akkoriban megszólalásig hasonlító debreceni fiatalt, illetve arról is, hogyan került bele egyedüli magyarként az AC/DC Enciklopédiába.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában