Campus Fesztivál 2024

2024.07.27. 12:53

Majkán mindenki táncolt, Dimitri Vegas lézerrel büntetett – koncertfotók és -videók a Campus 3. napjáról

Majka és Dimitri Vegas volt a péntek csúcsa, de persze egy csomó más zenekarra is lehetett bulizni. Túl vagyunk a Campus Fesztivál háromnegyedén, nagy lendülettel fordultunk rá az utolsó napra.

Haon.hu

Két abszolút szuperprodukció is jutott a debreceni Campus Fesztivál pénteki napjára, de ez nem jelenti azt, hogy a többi koncerten ne lett volna őrült jó a hangulat. Előbb 20 óra után nem sokkal Majka, majd utána Dimitri Vegas tesztelte a Metal-Sheet Nagyszínpad előtti fesztiválozók állóképességét, előbbi vérprofi volt, olyan koncertet hozott, amit mindenki várt tőle, Dimitri Vegas meg Dimitri Vegas, de azért az esti veretésre a színpadtechnika is nagyon ráerősített lézershow-val meg mindenféle vizuális kunszttal.

Lézershow Dimitri Vegas buliján a 2024-es Campus Fesztiválon
Lézershow Dimitri Vegas buliján a 2024-es Campus Fesztiválon
Forrás: Kiss Annamarie

Az OTP Bank Nagyszínpadon volt Esti Kornél, a Debreceni Egyetemnél Dévényi Tibi bácsi állt a pult mögött, láthattuk a Roadot, a Szabó Balázs Bandáját, de színpadra állt többek között a Mikee Mykanic és a Diabolus in Musica is. Fotóriportereink egymás után járták a helyszíneket, lentebb az ő koncertgalériáikat tudjátok megnézni. De korábban hoztunk részletes élménybeszámolót is a pénteki napról, sok-sok életképpel.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában