Campus Fesztivál 2024

2024.07.27. 16:56

Kórházba került Rita Ora – elmarad a ma esti koncertje a Campuson

Váratlan közlemény jelent meg a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán, mégsem lép fel Rita Ora ma a Campuson.

Haon.hu

Mégsem lép fel Rita Ora ma a Campuson – tudatta Facebook-oldalán a Campus Fesztivál szervezőcsapata. Mint írják, Rita Ora két napja megérkezett hazánkba, a mai debreceni koncertje - betegség miatt - mégis elmarad. A stábja hajnal óta dolgozott a show előkészítésén.

Elmarad Rita Ora Campus Fesztiválos fellépése
Elmarad Rita Ora Campus Fesztiválos fellépése
Forrás: Facebook / Rita Ora

Lesújtott minket is a hír. A nagyszínpad szombati programját hamarosan átszervezzük. Mielőbbi gyógyulást kívánunk Ritának!!❤️

– írják a szervezők.

– Nagyon sajnáljuk, hogy így történt, nincs B terv, most azon vagyunk, hogy átszervezéssel kitöltsük a nagyszínpad idejét – szögezte le érdeklődésünkre Miklósvölgyi Péter, a Debreceni Campus Kft. ügyvezetője. Elmondta, az énekesnő stábja Debrecenben van, hajnaltól kezdve felpakoltálk a komplett show-technikát, de közbeszólt az emberi tényező. Komoly betegségről van szó, amivel nem lehet színpadra állni, sem utazni.

– Rita Ora időpontjában, este 10-kor Rúzsa Magdi fog játszani, előtte 20.15-től ByAlex; Anna and the Barbies és az LGT Zenevonat után. Mindenkit várunk, szuper este lesz, az időjárás is nekünk kedvez! A művésznőnek pedig pedig jobbulást kívánunk – tette hozzá.

„Ma délután Rita Ora menedzsmentje arról tájékoztatta a Campus Fesztivál szervezőit, hogy az énekesnő kórházba került, így nem tud fellépni Debrecenben. Rita Ora tegnap érkezett Budapestre, ahol rosszul lett és orvosi ellátásra szorult, de állapota továbbra sem teszi lehetővé, hogy színpadra álljon” – tudatták közleményükben a szervezők.

A METAL-SHEET NAGYSZÍNPAD programja:

17:00 Anna and the Barbies1

8:30 Zenevonat az LGT Sztárjaival

20:15 ByeAlex és a Slepp

22:00 Rúzsa Magdolna 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában