A színházról szólt a péntek Komádiban

Az önkormányzat Őszi színházi csalogató nap címmel szervezett előadásokat október 11-én. A programokat a komádi mozi és a közösségi ház épületében tartották.

Rozsik Rita

A programsorozat a tavalyi évben pályázat segítségével valósult meg Komádiban, idén a helyi önkormányzat saját forrásból szervezte meg a hagyományteremtő, ingyenes eseményeket. Délelőtt a Körúti Színház tagjai két színdarabot is játszottak, 9 órától az Óz, a nagy varázsló című mesejátékot láthatták az általános iskolás alsó tagozatos gyerekek, 12.30-tól Móricz Zsigmond Légy jó mindhalálig című darabját nézhették meg az általános iskolák felső tagozatos tanulói.

Jelenet a Komádiban előadott Légy jó mindhaláligból
Jelenet a Komádiban előadott Légy jó mindhaláligból
Forrás: Rozsik Rita

Este 19 órától pedig a felnőtteknek kedveztek, Szilágyi László Zsákbamacska című két felvonásos zenés vígjátékát adták elő a színházi társulat tagjai.

A Zsákbamacska című előadás közönsége
A Zsákbamacska című előadás közönsége
Forrás: Rozsik Rita

A délelőtt folyamán a legkisebbek örömére a Burattino Bábszínház Makacska kakaska című bábelőadását nézték meg a középsős és nagycsoportos óvodások a közösségi ház nagytermében. Az előadások nagy sikert arattak, vastapssal jutalmazták kicsik és nagyok is a műsorokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában