Labdarúgás

2023.06.21. 13:44

Kiderült, milyen ellenfelet kaphat a Loki a nemzetközi kupában

Forrás: Napló-archív

Kiorsolták az Európa Konferencia Liga (EKL) második selejtezőkörének párosítását az UEFA nyoni főhadiszállásán. Az európai szövetség a szokásoknak megfelelően a húzás előtt szűkítette az együttesek lehetséges ellenfeleit azzal, hogy csoportokba rendezte őket. Ez alapján a Loki a 3. csoportba került, így az ellenfele a ciprusi APOEL FC, a török Besiktas, a román FCSB (korábbi Steaua Bukarest), az azeri Nefthci, valamint az örmény Alaskert és a montenegrói FK Arsenal Tivat párharc győztese közül kerülhetett ki.

 

A sorsolásnál végül nem panaszkodhattunk a szerencsére, hiszen az Alaskert–FK Arsenal Tivat párharc győztesével játszanak a piros-fehérek, ráadásul a visszavágót rendezik majd Debrecenben. 

Belehúzott a ZTE

A másik két magyar csapat közül a Zalaegerszeg az NK Osijekkel, a Kecskemét pedig vagy a lett Rigával vagy az izlandi Víkingur Reykjavíkkal találkozik majd. Az első meccsek játéknapja július 27-e, a visszavágóké augusztus 3-a.

MSZ

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában