Kézilabda

2023.10.31. 12:06

Újabb saját nevelésű játékos mutatkozott be a BL-ben

Kelemen Dorina a Brest ellen lépett pályára.

Haon.hu

Kelemen Dorina is szerepet vállalt a Brest legyőzésében

Forrás: DVSC Kézilabda Akadémia-archív

A DVSC Kézilabda Akadémia fiatalja, Kelemen Dorina először lépett pályára a Bajnokok Ligájában a Brest elleni 31–24-re megnyert mérkőzésen. A Dorinához hasonlóan 19 éves Csernyánszki Liliána háromszor volt eredményes a találkozón – írta a klub honlapja. 

Parádés teljesítményt nyújtott a DVSC Schaeffler a Bajnokok Ligája hatodik fordulójában, a francia Brest együttesét 31–24-re legyőzve. A mérkőzésre két, 2004-ben született játékost is nevezett Szilágyi Zoltán, Csernyánszki Liliána mellett a szintén saját nevelésű Kelemen Dorina nevét is olvashattuk az összeállításnál. Dorina az első félidő végén pályára lépett, ez volt a debütálása az elitsorozatban. Cseri három gólt szerzett a franciák ellen. 

Dorina a negyedik saját nevelésű játékos, aki a Loki színeiben bemutatkozott a Bajnokok Ligájában, Füzi-Tóvizi Petra eddig négy, Petrus Mirtill tizenegy, Csernyánszki Liliána pedig már tizenhét gólt szerzett az idei BL kiírásban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában