Kézilabda

2024.08.10. 20:50

A bajnokesélyessel játszott a DEAC kézicsapata

A debreceniek hasznos meccsen vannak túl.

Haon.hu

Pethő Ákos idén is húzóembere lehet a DEAC-nak

Forrás: DEAC-archív

A DEAC kézilabdázói kedden a Cegléd elleni felkészülési mérkőzést 32-25-ös győzelemmel zárták. Mándi Norbert tanítványaira pénteken már a Szigetszentmiklós elleni edzőmeccs várt. 

– Jobban kezdtek a hazaiak, mivel a hatodik percben 5-3-ra, a tizenegyedikben pedig 9-6-ra vezettek. Együttesünknek a szünetig végig futnia kellett az eredmény után, ám a hátrány nem tűnt el, a második játékrész előtt 17-15 szerepelt a kijelzőn. 

A második félidőt a szigetszentmiklósiak egy 3-1-es sorozattal indították, majd a 41. minutumban döntetlenre álltak a felek (23-23). A folytatásban a Pest vármegyeiek nagyobb fokozatra kapcsoltak, ennek köszönhetően 31-24-re elléptek. 

A hátralévő időben alakulatunk valamelyest közelebb lopózott, a végeredmény 37-32 lett – szólt a klub tudósítása. 

– A bajnokesélyes otthonában játszottunk egy érdekes és tanulságos mérkőzést. Több felállást kipróbáltunk, ezekbe elég sok hiba csúszott, és olykor még a szerencse sem volt mellettünk. Dolgozunk tovább, hiszen még az út elején járunk – összegzett Mándi Norbert vezetőedző. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában