DVSC

2024.08.05. 17:01

Máté Péter: Az elvégzett munka jó alapot adhat

A DVSC II. hétvégén kezdi a bajnokságot.

Haon.hu

Máté Péter együttese motiváltan várja a rajtot

Forrás: Napló-archív

Miután az első fordulós, Karcag elleni mérkőzését későbbre halasztották, szerdán, a 2. körben kezdi meg bajnoki szereplését NB III-as csapatunk. A DVSC II. augusztus 7-én 17.30 órakor a Hatvan együttesét fogadja a Dóczy utcai egyetemi sporttelepen – írta a klub honlapja. 

– Így, hogy az első meccset elhalasztották, egy picit hosszabbra nyúlt a felkészülés, ami a mi szempontunkból még jót is tett. Azért is gondolom ezt így, mert egy újonnan formálódó csapat vagyunk, s így volt idő, hogy megismerjük egymást. Bízom benne, hogy az elvégzett közös munka sikerekkel is fog párosulni, mindenki nagyon várja a rajtot. Ahogy tavaly és tavalyelőtt is, akik felkerültek hozzánk, fogékonyak voltak munkára, s jó alapokkal csatlakoztak az NB III-as kerethez. Az edzéseken és az edzőmérkőzéseken próbáltuk a felnőtt futball ritmusát modellezni, túl vagyunk 6 felkészülési találkozón, amit akartunk, azt el tudtuk végezni. 

Reméljük, ez eredményességgel is párosul majd. Azt gondolom, a mezőny egyik legfiatalabb csapata vagyunk, a célunk ebben a szezonban is a fiatalok felnőtt labdarúgásba való integrálása. Mindannyian kíváncsiak vagyunk, hol tartunk, a csapatfejlesztés mellett az egyéni képességek fejlesztése is fontos számunkra. A héten két bajnoki is lesz, szeretnénk kontrollálni a mérkőzéseket, ehhez a felkészülés, az elvégzett munka jó alapot adhat 

– nyilatkozta Máté Péter. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában