Jégkorong

3 órája

Mihalik András először a válogatottban!

A Sárközy Tamás Emléktornán a lengyel, az olasz és a szlovén együttes lesz az ellenfél. Három újoncot hívott meg a kapitány, köztük a DEAC jégkorongcsapatának támadóját is.

Haon.hu

Kihirdette a magyar férfi jégkorong-válogatott keretét Majoross Gergely a Sárközy Tamás Emléktorna előtt. Mint a szövetség honlapján olvasható, a szakember három kapust, tíz hátvédet és 15 csatárt hívott meg. A három újonc között ott van a DEAC jégkorongcsapatának 21 esztendős támadója, Mihalik András is, mellette Csollák Márkó és Simon Szathmáry eshet át a tűzkeresztségen. A keret november 4-én kezdi meg a közös munkát a Tüskecsarnokban. A Sárközy Tamás Emléktornán a lengyel, az olasz és a szlovén együttes lesz az ellenfél, írja a DEAC honlapja.

DEAC jégkorong, DEAC, jégkorong, magyar válogatott, Sárközy Tamás Emléktorna, Mihalik András
Mihalik András, a DEAC jégkorongcsapatának támadója
Forrás: Czinege Melinda

A magyar válogatott kerete benne Mihalik Andrással, a DEAC jégkorongcsapatának játékosával

  • Kapusok: Bálizs Bence (Sparta Sarpsborg, norvég), Horváth Dominik (Hydro Fehérvár AV19), Vay Ádám (HK Poprad, szlovák)
  • Hátvédek: Csollák Márkó (Hydro Fehérvár AV19), Fejes Nándor (Gyergyói HK), Horváth Alex (Ocelari Trinec, cseh), Horváth Milán (JoKP, finn), Kiss Roland (Hydro Fehérvár AV19), Nilsson Henrik (Kalmar, svéd), Ortenszky Tamás (Winterthur, svájci), Stipsicz Bence (Hydro Fehérvár AV19), Szabó Bence (BJAHC), Szathmáry Simon (DVTK Jegesmedvék)
  • Csatárok: Ambrus Gergő (Hydro Fehérvár AV19), Bartalis István (Hydro Fehérvár AV19), Csányi Karol (Nitra, HK), Erdély Csanád (Hydro Fehérvár AV19), Galló Vilmos (KooKoo, finn), Hári János (Hydro Fehérvár AV19), Horváth Bence (Jukurit, finn), Mihalik András (DEAC), Mihály Ákos (Hydro Fehérvár AV19), Nemes Márton (Mora IF, svéd), Sárpátki Tamás (Gyergyói HK), Sofron István (BJAHC), Szongoth Domán (KooKoo, finn), Terbócs István (Hydro Fehérvár AV19), Varga Balázs (JYP, finn)

A Sárközy Tamás Emléktorna programja:

  • November 7., 15.00 Szlovénia–Olaszország
  • November 7., 18.45 Lengyelország–Magyarország
  • November 8., 15.00 Szlovénia–Lengyelország
  • November 8., 18.45 Magyarország–Olaszország
  • November 9., 13.15 Olaszország–Lengyelország
  • November 9., 17.00 Magyarország–Szlovénia

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában