Kézilabda

2024.09.15. 07:36

Nem forgott veszélyben a győzelem

A Debreceni Egyetem alakulata magabiztosan verte a Százhalombattát, így két játéknapot követően hibátlan. Legközelebb a Veszprém otthonában jétszik a DEAC kézilabda csapata.

Haon.hu

A DEAC kézilabdacsapata az NB I/B második fordulójában az újonc Százhalombattát fogadta szombat este a DESOK-ban. Mindkét gárda győzelemmel rajtolt, Mándi Norbert legénysége a Rákosmentét verte, a Pest vármegyei egyesület pedig a Veszprémi Kézilabda KFT ellen szerezte meg a két pontot az előző héten. A debreceniek kerete ezúttal sem lehetett teljes, ugyanis Tóth Máté, István Péter és Hegedűs Patrik sem volt bevethető. A 37–30-as sikernek hála két játéknap után hibátlan mérleggel rendelkezik a DEAC, szeptember 22-én vasárnap a Veszprém Handball Academy U21 otthonában pedig folytatódhat a jó sorozat – írta az egyetemisták oldala.

deac kézilabda, DEAC, Százhalombatta, kézilabda, nb I, desok, deac-százhalombatta
Simán ynert a DEAC kézilabda csapata

NB I/B 2. forduló
DEAC-Százhalombattai KE 37-30 (18-12)
DESOK, vezette: Dulai Ádám, Pisák Bence Károly.

DEAC: Boros, Hermann – Kovács B. 3, Bakó, Kiss R. 3, Kurucz 3, Fülöp, Csabai, Radvánszki 7, Illés 6 (1), Szolnoki, Kiss A. 4, Pethő 5, Kerezsi 3, Tusjak 2, Portik Dobos 1. Vezetőedző: Mándi Norbert.

Hétméteresek: 1/1 illetve 5/3.

Kiállítások: 6 illetve 12 perc.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában