DVSC

2024.09.10. 18:53

Éger László szerint ez a 2 legfontosabb kulcs a sikerhez – videóval

A DVSC új asszisztensedzője elárulta, örömmel jár reggelente edzeni, Debrecent pedig a második otthonának tekinti. Éger László arról is beszélt, mennyire fontos, hogy a játékosok csapatként gondolkodjanak.

Haon.hu

A múlt hét elején mutatkozott be a sajtónak és a közönségnek a DVSC új edzője, Máté Csaba, aki először a hétvégén, az FC Bihor elleni, egyébként döntetlennel záruló felkészülési mérkőzésen ült le a kispadra. Máté Csaba munkáját a DVSC első, 2005-ös bajnokcsapatának alapembere, Éger László asszisztensedzőként segíti majd, a legutóbb Pakson tevékenykedő szakemberrel most a Loki TV készített videóinterjút. Ebben Éger az első aranyérmes együtteséről, edzői alapelveiről és a városhoz való kötődéséről is beszélt.

Éger László a második otthonaként tekint Debrecenre
Éger László a második otthonaként tekint Debrecenre
Forrás: Loki TV

Éger László azzal kezdte, nehéz döntést kellett meghoznia, hiszen akkor is tősgyökeres paksinak tartotta magát, amikor korábban a DVSC-ben játszott. Debrecenre viszont a második otthonaként tekint, és nem gondolta volna, hogy ilyen formában tér majd ide vissza. Azt a DVSC-t, ahol ő is játszott, szerinte egyénileg is kiemelkedő játékosok alkották, akik egyfelé húztak csapatszinten. 

Minden reggel örömmel megy munkába Éger László

– Jöttünk az edzésre, és amit mondtak az edzők, azt meg kellett csinálni. Itt mások a szabályok. Te vagy az öltözőben, rád kell, hogy odafigyeljenek, és a pályán kívül is sokkal többet kell dolgozni – mondta Éger László, aki szerint nagyon fontos a fegyelem, és probléma, ha ez nincs meg. Fontos még szerinte, hogy a játékosok a pályán belül és kívül is egy csapatot alkossanak. – Ha ezek megvannak, akkor tudsz egyáltalán sikereket elérni – fűzte hozzá az egykori labdarúgó, aki hozzátette: nagyon szereti a várost, és örömmel jár reggelente edzésre.

Én mindig is boldog voltam, és mindig is boldog leszek. Ha egyszer ez valamikor véget ér – reméljük, hogy minél később –, akkor is boldog leszek itt, Debrecenben

– zárta szavait Éger László.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában