Futsal

2 órája

Kiharcolták a győzelmet a DEAC futsalosai

A Debreceni Egyetem alakulata ezúttal csak egy gólt lőtt, ám ez is elég volt a győzelemhez. Legközelebb a fővárosban folytathatja a menetelését a DEAC futsalcsapata.

Haon.hu

A női futsal NB I. ötödik fordulójának nyitómeccsén a hibátlan DEAC futsalcsapata az ebben a szezonban eddig mindössze egy pontot begyűjtő Csepelt fogadta szombaton a DESOK-ban. A hazaiak kerete nem lehetett teljes, mivel André Antónia sérülés, míg Krascsenics Csilla betegség miatt hiányzott. Az első félidőben gyakorlatilag majdnem mindenben felülmúlta a DEAC a csepelieket, ugyanis óriási fölénye volt a labdabirtoklásban, emellett jóval többet lőtt kapura, egyedül ”csak” a gól hiányzott, így a szünetben 0–0 szerepelt a kijelzőn. A második játékrészben is folytatódott a dominancia, de egészen a 32. percig kellett várni a gólra: egy berúgás után Fülöp Diána lába sült el, amely a győzelmet is jelentette a Debrecennek. A DEAC legközelebb a TFSE csarnokában vizitál, a bajnokit november 3-án, vasárnap rendezik majd – olvasható a klub honlapján.

deac futsal, deac, csepel, futsal, NB I., fülöp diána, deac-csepel
Gajzágó Flóra, a DEAC futsalcsapatának játékosa
Forrás: DEAC-archív

Női futsal NB I. 5. forduló

  • DEAC-Csepel FC USE 1–0 (0–0)
  • DESOK, vezette: Szabó Ferenc Szilárd, asszisztensek: Tóth Gábor, Takács István.
  • Gólszerző: Fülöp (32.)
  • A DEAC összeállítása: Kopjári – Üveges, Fülöp, Gajzágó, Hardon. Cserék: Pozsgai, Bali, Nagy A., Bálint, Rácz, Urai. Vezetőedző: Quirikó Vivien.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában