DVSC

2 órája

Hiba volt Dzsudzsák kirohanása a volt Loki-edző szerint

De Supka Attila az ultrák reakciójával sem ért egyet. Azt mondta, nem edzőkérdés, hogy a DVSC így szerepel, valamint arról is beszélt, mi segíthetne a csapaton a mostani helyzetben.

Haon.hu

Supka Attila is elmondta a véleményét a DVSC Paks elleni mérkőzéséről, amely 5–0-s debreceni vereséggel ért véget. A találkozó után Dzsudzsák Balázs a kamerák közelében üvöltözött a csapattársaival, az ultrák pedig levetették a mezeket a játékosokkal a blama miatt. Supka, aki 2004 és 2006 között irányította a DVSC-t, a Sportalnak arról beszélt, a mezlevétel, a megszégyenítés nem a megfelelő reakció a közönségtől, de Dzsudzsák megnyilvánulását sem tartja szerencsésnek.

Supka Attila a DVSC-ultrák és Dzsudzsák Balázs reakciójáról is beszélt
Supka Attila a DVSC-ultrák és Dzsudzsák Balázs reakciójáról is beszélt
Forrás: Nemzeti Sport-archív

Nem értek egyet a szurkolókkal. Szerintem nem helyénvaló, hogy levetették a mezt, nekik jóban-rosszban a csapat mellett kellene állniuk

mondta a legutóbb a Mosonmagyaróvárt edző Supka, aki a csapatkapitány kirohanása kapcsán hozzátette:

mindenki eltérően reagál egy ilyen eredményre, máskor is láthattuk, hogy Dzsudzsák hevesebb habitusú, de ez esetben nem ez volt a helyes megoldás.

Szerinte egyébként nem edzőkérdés, hogy a klub így szerepel, mint mondta, összefogás és harcosabb játék kellene a csapaton belül.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában